Cursussen

confucius.jpg

De Grote Leraar Confucius, 551-479 v.C. (至圣先师孔子)

Onderwijs (in Mandarijns) voor jongeren (9:15-11:45)

Voor kinderen tot 18 jaar.

Jongeren  en kinderen Mandarijns (儿童少年普通话班)
Klassen voor kleuters niveau 1 en 2. Jongeren klassen van niveau 1 t/m 10 en soms hoger. De lessen zijn systematisch opgebouwd. De leerboeken zijn geschreven door experts in China. De leerlingen worden begeleid en geëxamineerd door onze leraren. Het lesmateriaal is inbegrepen in de cursusprijs.
Jongerencursus Mandarijns in Taiwanese Stijl (儿童台湾普通话低级班).
We gebruiken leerboeken uit Taiwan, uitspraak met bopomofo-systeem en klassieke manier om Chinese karakters te schrijven. Het cursusgeld wordt nog overlegd. Hierin is de prijs van het lesmateriaal inbegrepen. Meer informatie: yinghui (.) lin (at) gmail (.) com .

Cursussen Chinees (in Mandarijns) voor volwassenen  (9:15-11:45):

Wij bieden cursussen die ook voor volwassenen (成人) geschikt zijn. De lessen voor volwassenen hebben een opbouw die er vanuit gaat dat de lessen regelmatig worden bijgewoond en dat er ook huiswerk en toetsen worden gemaakt. Alleen zo heeft men profijt van de lessen. Voor deze cursussen is geen kennis van het Chinees noodzakelijk. Iemand die al wat Chinees kent kan op een hoger niveau instromen, in overleg met de schoolleiding.

Cursus Mandarijns voor Volwassenen (成人普通话班)
Een cursus van 4 jaar. De lesstof is spreken en schrijven. Het lesmateriaal is een leerboek (新实用汉语, “New Practical Chinese Reader”) met meerdere delen, afkomstig van een Chinees taleninstituut in Peking. Alle uitleg in deze boeken is in het Engels. CD en werkboek zijn inbegrepen. Let op: In de klas van het tweede en derde jaar wordt er ook geoefend voor het HSK examen.
 

Appendixlessen (附加课程 11:50-12:30)

We hebben nog vier appendixlessen (1 bijlesklas en 3 hobbyklassen) van 11:50-12:30. Deze cursussen beginnen ook op 29 augustus 2015. Ze zijn bedoeld voor leerlingen en studenten die al hebben ingeschreven bij onze school. Voor de meeste appendixlessen zullen de leerlingen op eigen kosten nog extra materiaal moeten aanschaffen, zoals speciale kleding, schrijfgerei of lesmateriaal. De docent verstrekt hierover nadere informatie. De appendixlessen zijn::
Bijlesklas voor de studenten (补习班)
Studenten die vragen en problemen hebben bij de lessen of oefeningen kunnen allemaal in een bepaald lokaal komen om individuele hulp te krijgen van een leraar.
Gongfu (功夫班)
Wu Chihui is een expert in deze traditionele Chinese vechtsport en heeft veel leerlingen in dit gebied gehad. Hij zal een cursus gongfu geven voor alle belangstellenden in onze school.
Cursus Chinese dans (舞蹈班,教中国舞)
Deng Min en Li Yu is de lerares van deze cursus.